HedvigHeklerProdukter:

 

Generelt om produktene:

Alle produktene er håndlagde så de kan variere litt i utseende. De har sikkerhetsøyne som sitter godt, men jeg vil fortsatt ikke anbefalt disse bamsene for barn under 3 år, i tilfelle de løsner og kan sette seg fast i halsen.

 

 

Isbjørnen Isak

 

 

Isbjørnen Isak:

Isbjørnen Isak er heklet i akryl med polyesterfyll og sikkerhetsøyne*. Han er 22 cm lang på det lengste og 17 cm bred på det bredeste. Du kan velge mellom farger på hatt og genser, enten at de er samme farge eller forskjellige. Fargene du kan velge mellom er lilla, gul, grønn, blå, lys rosa og mørk rosa. Se på bildet for å se hvordan de ulike fargene ser ut.

Bestill her!

 

Pris kr: 350,-

Eventuelt frakt kommer i tillegg.

 

Isbjørnen Inger

 

 

Isbjørnen Inger:

Isbjørnen Inger er heklet i akryl med polyesterfyll og sikkerhetsøyne*. Hun er 22 cm lang på det lengste og 17 cm bred på det bredeste. Du kan velge mellom farger på hatt og genser, enten at de er samme farge eller forskjellige. Fargene du kan velge mellom er lilla, gul, grønn, blå, lys rosa og mørk rosa. Se på bildet for å se hvordan de ulike fargene ser ut.

Bestill her!

 

Pris kr: 300,-

Eventuelt frakt kommer i tillegg.

 

Blekkspruten Bo

 

 

 

Blekkspruten Bo:

Blekkspruten Bo er heklet i akryl med polyesterfyll og sikkerhetsøyne*. Han er 10 cm høy og 12 cm bred på det bredeste. Her kan du velge to farger. Du kan velge mellom lilla, gul, grønn, blå, lys rosa og mørk rosa. Når du bestiller kan du skrive hvilken farge du vil ha med sur munn og hvilken farge du vil ha med glad munn.

Bestill her!

 

Pris kr: 300,-.

Eventuelt frakt kommer i tillegg.

 

Bien Birger

 

 

 

Bien Birger:

Bien Birger er heklet i polyester med polyesterfyll og sikkerhetsøyne*. Han er 14 cm lang, 8 cm bred, 14 cm høy med ving og 8 cm høy uten vinger. Bien Birger finnes bare i gul og svart for øyeblikket.

Bestill her!

 

Pris kr: 300,-.

Eventuelt frakt kommer i tillegg.

 

Elefanten Ella

 

 

Elefanten Ella:

Elefanten Ella er heklet i bomullsgarn med polyesterfyll og sikkerhetsøyne. Hun er i en rosa farge, men hvis du ønsker en annen farge så gjerne ta kontakt så kan vi se hva vi får til. Hun er 21 cm lang fra snabelen til enden av kroppen. Hun er ca 14 cm høy og 12 cm bred.

 

Pris: 250 ,-

Eventuelt frakt kommer i tillegg.

 

*Sikkerhetsøynene sitter fast fra innsiden og skal sitte fast. Allikevel kan jeg ikke garantere at de sitter 100%. Derfor er bamsene ikke anbefalt for barn under 3 år.

 

Farger:

Dette er fargene du kan velge imellom: Lilla, gul, grønn, blå, lys rosa og mørk rosa.

Lilla garn gult garn grønt garnBlått garn Lys rosa Mørk Rosa

 

 

 


www.HedvigHekler.no HedvigHekler post@hedvighekler.no

 

  HedviHekler på Instagram     HedviHekler på Facebook     HedviHekler på TikTok     Etsy